Eladták az iwiw-et

30 04 2006

iwiwLOL&OMFG!
Ez működik itthon is! Ahogy megvette a Google pl. a Writely-t, a Yahoo! a Flickr-t, ugyanúgy megvette a T-Online (azaz Detusche Telekom) az iwiw-et.

Méghozzá súlyos pénzekért: 1milliárd forint

Az [origo] számol be arról, hogy megvették és szépen lassan bővítik, fejlesztik majd a szervereiket, meg a szolgáltatások számát is várhatóan. Legalábbis a T-Onlinenak köszönhetően erre számít mindenki. Szóval stabilabb és gyorsabb lesz…
Mindenesetre Várady Zsolt (az iwiw kiötlője és volt tulajdonosa) most biztosan nagggyon boldog. Naggggggyon! 😉

Reklámok

Műveletek

Alapinformációk

One response

3 05 2006
TiSH

Hát most mosolyoghat a Várady, majd ő is fizetheti a luxusadót… de senki ne feledje el, hogy míg Várady bácsi kezében volt az összes személyes adatunk addig nem kellett attól félnünk, hogy a T-Online ebben a nagy és állandó versenyben lévő kommunikációs versenyben kiszolgáltatja saját részre az adatainkat. Tehát ne lepődjünk meg ha póstafiókunkba özönlenek majd a levelek a multiktól, hogy vegyél témobilos telefont, hogy náluk jobbak a tarifák, s hogy a kedvenc kutyusodnak vegyél pedigrét mert az jó. Sőt szerintem nem hülyeség azt sem kijelenteni, hogy adatainkat, az iwiw-wel együtt sokk piaci visszaélésre fogják felhasználni. Nincs is szebb annál mikor valaki saját maga tölti fel a személyes ürlapját a t-online számára főleg akkor nem ha ez az űrlap tartalmazza a kutyád nevétől kezdve a levélcímeden át a munkahelyed címéig minden olyan adatodat amit nem szívesen kötnél más orrára. Remélem már ti is megkaptátok otthon a póstaládába szép rózsaszín borítékban a hírt; “örülünk, hogy immár te is a t-online ismerőskereső rendszer tagja vagy!” : )))

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s
%d blogger ezt kedveli: