Apple Store – Fifth Ave.

14 05 2006

fifth_ave.jpg

Újabb Apple bolt nyílik New Yorkban. A legjobb. 🙂

Najó, ez, hogy a legjobb lehet, hogy túlzás, de mindenesetre nagyon, nagggyon dúrva már az is, amit eddig összeszedtem a boltocskáról:

Az egész a Fifth Avenuen van, a GM Square-en, amit jobb esetben nem kell bemutatnom, bár annyi legyen elég róla, hogy mocskos presztízs dolog ott bármit is csinálni. Nagyon sok szép, értékes és híres szálloda, felhőkarcoló van arra fele. A 5th Ave és az 59. utca találkozásánál lesz, ami jelzi, hogy Manhattan közepe táján lesz, ha úgy vesszük nem is olyan messze a Times Square-től. (bár azért 17utcát legyalogolni nem vidám dolog…mindegy)
És, hogy mi is ez a kocka dolog?
Hát ez:

Ugyanis az egész bejárat egy hatalmas üveg kocka lesz. Kicsit emlékesztet a Hypercube c. filmre, de ezt most hagyjuk. A bolt elég speckó márványborítást tettek, tehát tényleg nagy fába vágták a fejszét a retail-esek.
A kockát egy ideig titokban tartották, aztán persze sokáig nem lehet az ilyet. Mindenesetre amíg tudták, takarták, fedték mindennel, amivel csak tudták. (én mondjuk -ha már ekkora projectről van szó- körbekerítettem vna vmi böszme kerítéssel+vászonnal az egész teret, és tényleg szigorúan ellenőrizni, hogy ki megy be, stbstb)

A nagy megnyitó tehát 19én lesz, de valamit hallottam, hogy jövő héten még valami mást is bejelentenek majd az almások, várhatóan Jobs szavaival. Kíváncsi vagyok, hogy ez mennyire igaz, bár szerintem nagy dolgot nem hoznak nyílvánosságra, arra ott lesz a WWDC.

Na visszatérve a kockára. A dolog áll, csudaszép (legláabbis képekről). Mégegy adalék, hogy miért olyan jó ez: 24/7 lesz a boltocska. Tehát éjjel-nappal lehet menni, nyálat csorgatni, pénzt költeni, élvezni az életet arra fele. Éljen-éljen. 🙂
fifth_ave2.jpg
Mennyire szeretnék itt dolgozni? Nagyon.

update: Most olvastam, hogy hatalmas get-together partyt rendeznek a téren az Apple fanatikusok. Mámint éjszaka ott prögöni, élvezni a társaságot, stb.
Azt írja a MacDailyNews, hogy mindenki vigyen fényképezőt, laptopto, netezzen, blogoljon, iChateljen, mert lesz WiFi a téren.
Zsííír.

Reklámok

Műveletek

Alapinformációk

One response

17 05 2006
Balazs

Mar kezdem sejteni az apple elszallt arkepzesenek okait ;-))

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s
%d blogger ezt kedveli: