News

17 10 2006

Nuclear Norht Korea
+
Magyar brutalitás.

Hosszúra sikeredett a post, ezért kérlek olvasd a teljes postot itt.

The post got pretty long, therefore please:
kimjongil.JPG
Just like the world really-really needed this, right?
Awesome. Could not be happier. Another war to kick off, if even a tiny thing goes wrong.
I am waiting soo much to hear Annan’s and Bush’s statements on this.
Let the war begin, or let peace-talkers do their job, but then do their job really hard!
source: CNN

———————————————————-

brutalis.JPG
Ez meg a másik…
Mi van már otthon? Hogyan történhetnek meg ilyenek? (és most láttam, van egy 3. eset is Borsodban)
Jó, a második eset olyan, hogy “hááát, lehet, hogy akik ott voltak szították a szitut, és elborult valakinek az agya”, nade akkor is! Botokkal halálra tudnál verni Te valakit?
Amikor már látod, hogy nem mozog (elájult), minden csupa vér, Te még képes lennél tovább verni valakit?

És az első eset? Kiscsaj szerintem szó szerint a saját hülyeségéből “lepattant” a kocsiról, mert hülye mint a föld és kifutott a kocsi elé. Gondolom a kocsi orra/oldala hozzáért, belelökte az árokba.
Szegény apa, hátul a két ugyanolyan korabeli kislánnyal tuti megrémül, hisz szinte átéli az érzést, milyen lenne, ha egyik porontyával történne. Lestoppol, kiszáll az autóból, odamegy a kislányhoz, de a csaj elfut, mert semmi baja.
Err megfordul és már csattanik is az első pofon (és igen, leírom, és lehet szidni érte) egy böhöm, gondolom nem vékonyka, apróhangú és kistermetű cigánytól, aki elkezd vele ordíbálni, majd kijön még két társa. Miért ne, pont acélbetétes bakancsa van az egyiken, gondolja “miért ne… igen, rúgdaljuk a fejét, ha már lent van.”
És amikor szerencsétlen pofa a vérben fekszik, és tényleg esélye nincs azellen a három melák ellen (ha másért nem azért, mert akkor jön még 5), akkor még továbbütik, miközben a kiscsaj már bent van a szobájában és semmi baja.

Most utánna olvastam, a férfi, akit megvertek egy nemtom, asszem közép-negyvenes volt, tanár (biológia-környezetismeret) és valamilyen helyi természetjáró egyesület vezetője volt, valamint MDF-nek volt valahol jelöltje.
Ne mondjátok, hogy nem tudjátok magatok elé képzelni: közép negyvenes, drapp színű kockás ing, szemüveg, kis szakáll, kimért, lassabbnak mondható stílus, okos, művelt ember, intelligens kinézettel… vágjátok, az a tipikus ember, akinek előfizetése van a Búvár c. havilapra.
Most egy ilyen átéli, hogy “elüti” azt a rohangáló kiscsajt. Kipattanik, közben hátul megrémül a saját két kislánya, mert biztos megrémülnek. Aztán látják cseszed, hogy verik az apjukat. Hárman. Miért? Semmiért…
csakis azért, mert olyan tahók, mind a föld és mert ők kisebbség, és megengedhetik maguknak.

Mondjon bárki bármit, de menjenek a picsába az ilyenek!
forrás: index

Reklámok

Műveletek

Alapinformációk

7 hozzászólás

17 10 2006
Faky

Nem is gondolná az ember, hogy milyen könnyű egy gyereket elcsapni. Nyáron mikor tanulóvezettem, csupán annyin múlt h elcsapjam a gyereket, hogy nem 30al, hanem 50el mentem, különben két kocsi közé préselődik és onnan fel nem állt volna. Csak egy sikítást hallottunk, észre se vettük. Az idióta ott rohangált az úton. A hülye barom anyja ott állt 10 méterre, le se szarta hogy mi van. Mondanom se kell oktatóm kikelt magából, elküldte a halál f*szára. Az a gyerek most kb. második életét éli.

Az ilyen esetek 95%-ában biztos vagyok benne, hogy a gyerek a hibás. De mint tudjuk, a világ tele van buta, agyatlan emberekkel legyen az cigány, vagy akármilyen tróger paraszt inkább az ártatlant veri, ahelyett hogy a szarházi kölkét nevelné. Az ilyenek miatt tartunk itt, ahol tartunk.

18 10 2006
dvorcsak

Faky: rosszul latod, nem a gyerek a hibas, hanem az anyja, apja, nagyanyja, nagyapja es a tobbiek. Oket kene tokon szurni ilyenkor.

Milyen anyak azok, akik nem figyelnek a gyerekukre, akki mellol ki lehet szaladni az utra? Milyen anyak azok, akik a forgalom kozepen, a zebratol tavol tolják át a babakocsi az uton?

Velem mindig veszekedett a felesegem, meg most a parom, hogy kemeny vagyok a gyerekkel, es hogy tartanak tolem. Erre azt szoktam mondani: majd ha a gyerek elindul az uttest fele, es az anyja utanaszol, akkor majd a gyerek jol leszarja. De ha en utana kiabalok, akkor az a gyerek meg fog allni. Lehet, hogy osszepisili magat a hangomtol (tudok kiabalni na), de nem fog vigyorogva a kocsi ala lepni.

18 10 2006
Faky

Persze igazad van, énis úgy értettem.

18 10 2006
heimtommy

furi, pont egy hete beszéltünk picit gyereknevelésről olasztanárommal (igazi olasz), h a mamma mennyire lazára veszi a figurát, mire ő pont, hogy kicsit rövidebbre fogná a pórázt, mert így nem lesz se tisztelet, se szófogadás, se engedelmeskedés.
és mondjuk ilyen szituációkban aztán a gyerek centiről centire tartsa be azt, amit a szülei mondanak neki, mert tényleg ott marad.

bonyolult a dolog, de basszameg, mégha elüti is a gyerekemet.
1-gyerek után megyek, nem egyből a faszi után
2-igen, miután a gyerek tényleg jólvan, a faszi után
3-igen, lehet, h el is verném (szitu, meg pillanat függő)

nade mégegyszer, a kérdés az: amikor már a földön van, 3an vertek 1embert, aki lehet, h még 1ellen sem állna ki, mert nem olyan a felépítése, és vérzik és nyög, és tényleg látod, h NAGYON szarul néz már ki…
te tudnád tovább rúgni a fejét?

18 10 2006
dvorcsak

…mikozben fogalmuk sem volt, hogy mi is van az “elutott” gyerekkel. Aki egyebkent beszaladt a hazba, es semmi baja sem volt.

18 10 2006
heimtommy

“1-gyerek után megyek, nem egyből a faszi után”
a másik meg, nem voltunk ott, nem tudjuk, h pontosan mi történt.

de akkor sem verem halálra az apát 2lánya szeme láttára.
ennyi

21 10 2006
D

Igyisvagyon Tomikám 2006ban. Magyar veri cigányt, cigány veri magyart, szlovák a magyart, magyar a szlovákot, német a törököt, török a… és még folytathatnám. Mindenféle sokszorhallott közhelyezés helyett, hogy mit is érdemel az ilyen ember, inkább azon gondolkoztam el hogy nem hatott meg úgy a dolog ahogy kellett volna. Miért is nem?

Azóta emberi kegyetlenségből nem tud senki “újat mutatni”, mióta a közel keleti terroristák egy dawn-kóros kisgyereket küldtek be bombával felszerelve. Valahogy az úgy odabaszott nékem, hogy egy “szimpla lincselés” szinte semmi. Sajnálom persze az áldozatot és a környezetét.
El kell ezeket itélni, meg meg kell büntetni, dehát manapság ilyesmi kell hogy fejbebassza az embert. Tudsz ezzel bármit csinálni azonkvül hogy Te nem csinálsz ilyet meg olyan emberekkkel veszed magad körül akik szintén nem?!
Vadkapitalista ország, vadul individualista és intoleráns, rasszista emberekkel tele, akiknek semmi sem akadály. ÉS ezeknek elmagyarázod h nemszabad?
LEhet túl posztmodernfilósan fogom fel a helyzetet, de kinőttem én már abból hogy változtatgassak embereket. Inkább leszek énis vadul individualista, magamra még hatok néha…
D

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s
%d blogger ezt kedveli: